Background Background

FILM: WE ARNHEM the final chapter

MUSIS Muzenzaal

20:45, 22:15 en 00:00 uur

Op 2 september gaat de dansfilm WE ARNHEM The final chapter in première in Musis. Dit derde deel is samen met deel 1 en 2 op 3 september in Musis te zien tijdens de Arnhemse Uitnacht. WE ARNHEM is een platform opgericht door twee dansers van modern balletgezelschap Introdans: Alberto Villanueva en Jurriën Schobben. Zij brengen artiesten en creatieven uit Arnhem bij elkaar om de kracht van de stad te laten zien door middel van dansfilm.

Wie aan Arnhem denkt, denkt aan groen. De stad is geliefd om haar natuur en iedereen geniet van alle prachtige locaties. In The final chapter staat niet alleen de natuur en het behoud ervan centraal, maar ook de verbinding tussen de Arnhemmers. Met locaties als Het Nationale Park De Hoge Veluwe, stadspark Sonsbeek & Burgers’ Zoo én samenwerkingen met onder andere Introdans, Phion en Toneelgroep Oostpool belooft het weer oor- en oogstrelend te worden. De kleding komt uit de collecties van The People of the Labyrinths. Stadsdichter Jesse Laport, componist en podiumkunstenaar Lavalu en kunstenares Louise te Poele (geroemd om haar stillevens) uiten in deze editie de liefde voor de stad Arnhem.
www.wearnhem.org

aanvangstijden: 20:45 uur, 22:15 uur, 00:00 uur

U krijgt toegang tot de Uitnacht in Musis met een coronatoegangsbewijs. Toon bij de ingang uw ID-bewijs en een QRcode via de CoronaCheck-app of een print van uw test- of vaccinatiebewijs. Lees hier meer.