Background Background

The Eagles Legacy

Musis Parkzaal

21:15 en 22:45 uur

Six men on a mission! Dat is The Eagles Legacy, dé Nederlandse Eagles tribute. Het begon allemaal in 2002 met de passie van 6 muzikanten voor het werk van de Eagles, de tijdloze Amerikaanse superband die inmiddels populair is bij 3 generaties fans over de hele wereld.

The Eagles Legacy brengt de muziek van de Eagles en de afzonderlijke leden zo respectvol en authentiek mogelijk, met als doel om de sfeer en de sound van deze fameuze westcoastband te laten herbeleven.

The Eagles Legacy bestaat uit muzikanten die hun sporen op muzikaal gebied ruimschoots hebben verdiend. Met deze rijke ervaring zijn zij in staat om de muziek van de Eagles zeer dicht te benaderen. In een show van 2 uur vertelt The Eagles Legacy het muzikale verhaal van de Eagles. Ondersteund door sfeerbeelden waant het publiek zich in de tijd waarin de naweeën van de Flower Power nog voelbaar waren, en artiesten op zoek waren naar een eigen identiteit. De Eagles vonden hun identiteit in hun virtuoze gitaarspel en zang .

Wie kent ze niet? Hits als Desperado, New Kid In Town, Life In The Fast Lane en natuurlijk Hotel California komen ieder jaar weer terug in de top-2000 lijsten met hoge noteringen.. Een bewijs dat de muziek van de Eagles van alle tijden is.

Door de jaren heen heeft The Eagles Legacy een spoor van waardering door Europa getrokken. Naast thuisland Nederland, zijn ook België, Luxemburg en Duitsland geregeld gastland geweest. Voor zowel klein als groot publiek komen de heren tot hun recht, waarbij de mix tussen energie en gevoel perfect in balans is. Een ware must voor de echte Eagles liefhebber.

The Eagles Legacy
Gerben Visser : leadzang en gitaar
Bas van de Weijer : gitaar en zang
Erwin Pijl : basgitaar en zang
Jim Schoonderwal : drums
Hijlko Soepboer : toetsen, gitaar en zang
Joep Brouwer : gitaar en zang

U krijgt toegang tot de Uitnacht in Musis met een coronatoegangsbewijs. Toon bij de ingang uw ID-bewijs en een QRcode via de CoronaCheck-app of een print van uw test- of vaccinatiebewijs. Lees hier meer.