Background Background

Stille Nacht - Silent Disco

Luxor Live

23.00-04.00 uur

Locatie: Luxor Live grote zaal

STILLE UITNACHT
Met de Stille Uitnacht laat Luxor Live zien dat cultuurliefhebbers behoorlijk goed kunnen dansen en danspubliek behoorlijk openstaat voor culturele optredens. De grote zaal wordt omgebouwd tot één grote Silent Disco waarbij het publiek via een eigen koptelefoon de keuze heeft uit drie kanalen met de meest uiteenlopende genres. Ieder kanaal bedient hun eigen publiek: twerkende twintigers staan ineens oog in oog met een nachtbrakende notaris of een housende huisvrouw. Ondertussen kun je in de bovenzaal genieten van een live-programma waarbij muzikale verrassingen op de loer liggen en het publiek zich op een laagdrempelige manier kan verdiepen.
———
Stille Nacht – Silent Disco (powered by: Zomervreugde)
Met Stille Nacht toveren we Luxor Live om tot een Silent Disco paradijs! Tijdens deze speciale editie wordt de muziek verzorgd door het Zomervreugde Festival. Dit festival strijkt op 20 juni neer op Papendal en geeft tijdens de Uitnacht alvast een voorproefje wat je muzikaal kunt verwachten. Tune in op één van de drie kanalen en dans mee op de lekkerste tunes zoals je die ook op het festival terughoort. Van r&b/hiphop en latin naar house/techhouse en weer terug naar guilty pleasures, jij bepaalt zelf wat je wil horen!
 
Kanaal rood: Arnhemse r&b/hiphop feestjes
Op het rode kanaal kun je lekker dansen en schuren op de fijnste r&b, hiphop en latin hitjes van vroeger tot nu. Met Arnhems populairste feestjes ModuM, La Rumba en Watermeloen is stilstaan deze avond geen optie!
 
Kanaal groen: hosted by Stiekem Dansen
Het guilty pleasure kanaal wordt gehost door Stiekem Dansen. Die stiekemerds draaien deze avond niet alleen de dikste hits, maar ook de foutste, rare en meest dansbare muziek voor op de dansvloer. Ze laten zich hierbij niet beperken tot jaartallen of genres, als jij er maar gewoon lekker (stiekem) op kunt dansen!
 
Kanaal blauw: hosted by Deepsense
Het blauwe kanaal wordt gehost door Deepsense. Verwacht de lekkerste deephouse, techhouse en techno platen van dit moment met DJ’s Johnny Mason en Steve Marthin!