Background Background

CABARET: Posttheater en H80Festival

Buitenpost

20:00, 21:00 en 22:00 uur. Afsluiting: 23:00

Posttheater organiseert in samenwerking met Hoogte80 Festival een divers programma op theaterterras de BuitenPost.

Geniet met een drankje in de hand van cabaret, comedy en muziektheater. Met o.a. Femke Vernij,   het Arnhemse Muziektheater Rood Mos, Jeroens Clan, Lisa Ostermann en meer.

De voorstellingen starten op elk uur om 20:00, 21:00 en 22:00 uur. Om 23:00 uur sluit cabaretier André Manuel de Arnhemse Uitnacht traditiegewijs af met een heuse Donderpreek.

Cabaretier André Manuel – Donderpreek III

Cabaretier André Manuel sluit de Arnhemse Uitnacht in het Posttheater traditiegewijs af met een heuse Donderpreek. Actueel, pijnlijk relevant, inhoudelijk, politiek incorrect maar ook uiterst geestig. Verwacht een spervuur aan grappen waarin hij niemand -ook zichzelf niet- spaart. Je moet dus tegen een stootje kunnen!

André Manuel gebruikt het podium precies waar het voor is bedoeld: een plek waar je de dingen onomwonden kan zeggen. Het zet je aan het denken.

Femke Vernij – OP VOLLE KRACHT

Na bijna 15 jaar toeren met ‘De Meiden van LOS’, gaat Femke Vernij in haar muzikale cabaretvoorstelling OP VOLLE KRACHT de strijd aan met de grillen van Moeder Aarde.

Jeroens Clan – Tere zieltjes

Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu met ‘Tere zieltjes’. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. Succes ermee!

Lisa Ostermann – Met z’n allen

Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Haar eerste voorstelling ‘Met z’n allen’ gaat over het enthousiasme, de wanhoop en de hulpmiddelen waarmee we de sfeer erin proberen te houden. En over hoe weinig de sfeer zich daarvan aantrekt. Verwacht scherpe grappen en muzikale intermezzo’s waarbij Lisa wordt begeleid door een funky live-band/breakdancegroep die bestaat uit Lisa.

Muziektheater Rood Mos

Muziektheater Rood Mos maakt werelds muziektheater op basis van de eerste verhalen van de mens uit alle culturen van de wereld. Verhalen zo oud als de mens zelf maar in hun kern, de zoektocht om het onbegrijpelijke begrijpelijk te maken, opnieuw van betekenis voor het hier en nu.

Kijk voor meer informatie op posttheater.nl

Extra informatie: bij een aanscherping van maatregelen worden de activiteiten naar binnen verplaatst. We hanteren vooralsnog de coronamaatregelen en 1,5 meter afstand. Bezoekers krijgen een vaste plaats toegewezen. Het is niet mogelijk om tijdens de previews in en uit te lopen! Wij vragen uw begrip voor deze maatregelen.