Background Background

Op verrassingstrip door Rozet

Rozet

19:30 en 22:00 uur

Check tijdens de Arnhemse Uitnacht in bij Rozet en we nemen je mee op een kunst- en cultuurvlucht. Je maakt een minitrip vol verrassingen en bezoekt eilandengroepen met dans, theater, muziek, film en meer!

Check tijdens de Arnhemse Uitnacht in bij Rozet en we nemen je mee op een kunst- en cultuurvlucht. Je maakt een minitrip vol verrassingen en bezoekt eilandengroepen met dans, theater, muziek, film en meer!

Onze hostessen en stewards zorgen voor de juiste informatie, routebeschrijving, instructies en een veilige landing. Alles natuurlijk coronaproof en op veilige afstand.

Benieuwd wat je allemaal gaat zien? Een klein tipje van de sluier: onder andere Nachttheater, Saint Ronil, Wolke, Misghana, Bart en Maarten, Booi Kluiving en Daniel Tomas zijn erbij.

We gaan werken in 2 tijdvakken / blokken.

Blok 1: 19.30 uur – 21.45 uur
Blok 2: 22.00 uur – 00.00 uur

Je kunt een plekje voor de verrassingstrip reserveren via rozet.nl/uitnacht

  • Wacht niet te lang, want het aantal deelnemers is beperkt.
  • De reserveringen zijn op naam en je kunt 1 plek per persoon (dus per e-mailadres) reserveren.
  • Kun je toch niet komen, laat het ons dan weten voor donderdag 2 september, 14.00 uur via programma@rozet.nl dan kunnen we je plaats aan een andere bezoeker geven.

Het programma van Rozet

Social Ecology Installation
Hoe neem jij je omgeving waar? En hoe verhoud jij je tot een ander? Ecologie gaat over de relatie tussen organismen en hun omgeving. Wij mensen zijn en bestaan uit organismen. In deze performance word je meegenomen in een interactieve belevenis.

 


w o l k e
Met haar mooie liedjes, haar warme stem en haar sferische teksten behoort Katrin Ebbert alias w o l k e tot een nieuwe generatie pop-poëten. Haar muziek raakt je in je kern en wakkert een vermoeden aan dat wat zij zingt is zoals het is, dat het zo moet zijn en doet je verlangen naar meer.

 


 

HAVE A SEAT
Een dans performance die je getuige maakt van de start van de ontdekkingsreis naar de eerlijke versie van onszelf. Naomi Schouten & Mireia Varón Gallofré laten zich beïnvloeden door verschillende danstechnieken, zoals: contemporary, urban, moderne dans, ballet, floorwork, partnering en improvisatie.

 


 


Koos de Vries – Heaven knows I’m miserable now

Powered by Groeispurtfonds, met dank aan Schakel 025, Stroomversneller. Koos de Vries (1993) is hoofdzakelijk figuratief schilder. Met zichzelf in de hoofdrol toont hij diverse scenario’s die hun oorsprong vinden in onze hedendaagse maatschappij.

 


 

Josephine Godschalk
Eerlijkheid en intimiteit, heldere gitaar en betoverende koortjes. De in Arnhem geboren singer-songwriter Josephine Godschalk creëert een zachte sfeer met hier en daar een donker randje. Zij zal deze avond met kleine bezetting (bassist en drie achtergrondvocalisten) zorgen voor een moment van focus en rust.

 

 


 

Johanna Heijdel
Johanna (30 jaar) ging ooit naar de universiteit om cultureel antropoloog te worden, maar is op dit moment werkzaam als medisch redacteur. Sinds haar jeugd schrijft zij toegankelijke gedichten waarin zij haar liefde voor taal wil uiten en haar gedachten op orde wil brengen.

 


 

MULTEPETJOIS – Bart & Maarten
A) Wanneer hun hengels in de knoop raken, zijn twee vissers als duo op elkaar aangewezen. Ze staan tot hun oksels in het ijskoude water en beseffen dat de enige manier om nog íets te kunnen vangen het bouwen van een dam is.
B) Een zoektocht naar de kracht van het collectivisme.
C) Dynamisch, muzikaal zapp cabaret over crisis, conflict, contact, sensatie, ophef, vertrouwen, verbinding, afhankelijkheid, bubbels en identiteitspolitiek.
D) Moet het niet ‘multi’ zijn?

 


De Trekvogels
De muziek is een wervelende ontmoeting van folk uit Syrië, Koerdistan, Nederland en de rest van de wereld. Poëtische liederen uit Syrië, Koerdische muziek over liefdes op afstand en Nederlandse dansmuziek wisselen elkaar af.

 


 

TROLLEYBOI & De Kids 

TROLLEYBOI is een half-trolleybus half-man die misdadig cool is.Met zijn bende aan krankzinnige kids brengt hij hele stoere rapmuziek naar het verjaardagsfeestje van je oma.”

 


 


Wereldvrouwenkoor

Het Wereldvrouwenkoor bestaat uit vrouwen met verschillende culturele achtergronden. Onder de leiding van Monique Verhoeven brengen alle leden allemaal hun mooiste lied in, uit het land van herkomst in de moedertaal van hun (groot-)ouders.

 


 

Daniël Tomás – piano & electronics
De Nederlandse pianist en producer Daniël Tomàs staat bekend om zijn atmosferische, narratieve pianospel. De coronapandemie zorgde er echter voor dat hij niet meer kon optreden en gaf hem daardoor de ruimte om een van zijn grootste dromen na te jagen: het opnemen van een solo piano album.


 

Showcase – De Vloer
Kom tijdens de UITnacht kijken naar onze spetterende dansers van allerlei leeftijden en niveaus! Verschillende groepen van De Vloer presenteren in Rozet. Een greep uit scenes, nummers en choreografieën van de dansers van De Vloer.

 


 

Een Hiem voor in huis!

Patrick Hiemstra werkt onder de naam Studio Hiem als Ontwerper, Stylist en Illustrator en van de laatste kun je vanavond gebruik maken! Hij zal in een paar minuten een modische karikatuur maken van jou en je outfit!

 

 


 

Saint Ronil
Met een soulful delivery begeleid door Caribische beats en afro-invloeden brengt Saint Ronil de Cariben naar je toe. Onder de noemer “Kompa Fizyon” introduceert hij je in de Haïtiaanse cultuur en slaat een brug tussen de Afro Amerikaanse blues en soul & de Caribische swing van het Kompa genre .

 


 

Collectief RAUW
Rauw is een interdisciplinair collectief dat de artistieke wereld ondersteunt door middel van culturele projecten en activiteiten. Denk aan: tentoonstellingen, theatervoorstellingen, hoorspelen, voordrachten van schrijvers, performances en experimentele aspecten.

 


 

Micheal Suubi
Micheal Suubi  is dichter, singer-songwriter en schrijver. Tijdens zijn optredens brengt hij een warme blend tussen van poëzie, songs en Kisoga music.

 


 


Fabia Nooij
Fabia is de winnaar van Kunstbende Gelderland gewonnen in de categorie Taal. Vanavond draagt ze vooruit haar verhaal Memeine. Een verhaal over twee goede vrienden, een ik-persoon en het meisje Memeine, die samen ronddwalen in hun fantasieën, tot ze elkaar uit het oog verliezen.

 


 


Connor

Theatermaker en winnaar van de categorie THEATER bij Kunstbende Gelderland Connor Hubers neemt je mee in een creatieve storm. Want vanavond bestormt hij de norm; wat betekent het om kind te zijn in een opgroeiende wereld?

 


 


Dilek & Phoebe
Voor de dans “quand c’est?” hebben is het uitgangspunt ‘het idee van het leven’. Een leven heeft veel tegenslagen wat je soms het gevoel kan geven alsof je vastloopt, terwijl de wereld door gaat. Dat gevoel hebben hebben Dilek en Phoebe vastgelegd in een spetterende choreografie.

 


 


Misgana

Misgana is een ongelooflijk danstalent. Tijdens de Uitnacht geeft ze een performance waar de vonken vanaf spatten.

 


 


Anne Bosveld
Anne Bosveld (1995) studeerde in 2021 af aan Creative Writing ArtEZ met een dichtbundel getiteld “Kauw nerveus op een stok. Sinds haar negentiende staat ze op verschillende literaire festivals en spoken word-podia in binnen- en buitenland.

 


 

Chris
Chris is een veelzijdige artiest die graag zijn gevoel en emoties wilt delen met anderen doormiddel van zijn creativiteit. Als danser is hij afgestudeerd in Dans-Urban aan Rijnijssel in Arnhem en is nu hard aan het werk als uitvoerend danser.

 


 


Pompadó Z.R. Martha

Pompadó Z.R. Martha is een spoken word artist die voornamelijk over zijn Queer, filosofisch, en hetero-normativiteit bevragend schrijft en voordraagt.

 

Bekijk het volledige programma op de website van Rozet.