Background Background

EXPO PERFORMANCE:
Kunst op de koffie

Dudok

Vanaf 19:45

Met performatieve happenings van Esmee van de Akker en Melanie Maria en een kunstenaarsgesprek met Hans Walraven.

Tijdens de Arnhemse Uitnacht vieren we het feestelijke boek ‘Vijf edities Kunst op de Koffie’ én de tentoonstelling van Hans Walraven in Dudok (Gelders Lof, door Plaatsmaken). Hans Walraven nam ook deel aan Kunst op de Koffie 2011 en maakte samen met 25 kunstenaars een werk voor de slinger in het boek. Het boek ligt vanaf februari in de boekhandel en we zijn blij dat we het eindelijk samen kunnen vieren.

19.45 uur Proost op de Kunst (genodigden)

21.00-21.15 uur Performance met Esmée van den Akker

Esmée  maakt van het alledaagse een feestje en van een feestje het alledaagse. In haar werk staat de kracht van deEinzelgänger centraal. Bloedserieuze humor, eenzaamheid en plezier gaan hand in hand in haar performances en video’s en sculpturen, waar je als toeschouwer wel deel van moét uitmaken.

22.00- 22.15 uur Performance met Melanie Maria

Melanie Maria onderzoekt de publieke ruimte tussen het Ik, de Ander en het Ons. Wat is het wat we delen en hoe doen we dat? Melanie Maria regisseert het moment en de ruimte als vergankelijke elementen om zo tot een poëtische ontmoeting te komen.

Het programma is interactief, het boek en de kunst zijn de hele avond te koop! Dudok Arnhem is open tot 0:00uur en een vaste zitplaats is zowel binnen als buiten verplicht.