Background Background

Kleine oord 171 - 172

Kleine oord 171 - 172

Doorlopend

Verschillende etalage-tentoonstellingen hebben inmiddels de revue gepasseerd en maken de straat tot een opmerkelijk stukje Arnhem. Tijdens de Uitnacht kunt u een kijkje nemen achter de ramen van de makers.

Alweer bijna twee jaar geleden betrokken kunstenaars de atelierwoningen op de begane grond aan de Kleine Oord; het stukje stad gelegen tussen de Rozet, Focus en Collectie De Groen. Verschillende etalage-tentoonstellingen hebben inmiddels de revue gepasseerd en maken de straat tot een opmerkelijk stukje Arnhem. Tijdens de Uitnacht kunt u een kijkje nemen achter de ramen van de makers.

Kleine Oord 172: Kunstenaars Nick Georgiou en Petra Lunenburg

Over Nick Georgiou:

Londense kunstenaar die via kleurrijke canvassen en verfijnde lijntekeningen zijn vertaling laat zien van hedendaagse en populaire cultuur.

Over Petra Lunenburg:

Mode-illustrator en kunstenaar Petra Lunenburg heeft het afgelopen jaar in opdracht van SHOWstudio ( Londense studio opgericht door mode fotograaf Nick Knight) getekend.

Van de ‘Locked- Up in Loewe’ serie tot de tekeningen naar aanleiding van Paris Fashion Week van maart dit jaar worden zullen daarom tijdens de Uitnacht te zien zijn.

Ook maakt Lunenburg gebruik van deze speciale avond haar zojuist gelanceerde kaartsen series COLLECT CALL & Sept á Six alsook een zeefdruk naar aanleiding van Yoji Yamamoto te tonen. Meer informatie vind je op haar website of instagramprofiel.

Kleine Oord 171

171project.space x Arnhemse Uitnacht 2021

171project.space is een project en kunst ruimte. Tijdens de Uitnacht kan je de Corona proof raamexpositie WindowTalk #5 – From Emptiness to Fullness van Summer (Hyolim) Lee bekijken. In de BlueCube van 171project.space vind een mini surprise event plaats!

Beeld: Summer (Hyolim) Lee