Background Background

THEATER: Eenzaamheid en Verbondenheid

Focus Filmtheater

20:00 uur

OverMalbruggen is een theatergezelschap die als doel heeft elkaar te ontmoeten en mensen met verschillende (culturele) achtergronden te verbinden en naar elkaars verhalen te luisteren.

Focus staat in de avond van vrijdag 3 september 2021 weer geheel in het teken van de Arnhemse Uitnacht, met in elke zaal, de foyer, op het dak, kortom overal, een verrassend en grotendeels gratis (of spotgoedkoop) programma. Theatergroep Overmalbruggen voert in de foyer op de 1e verdieping twee keer het korte stuk Eenzaamheid en Verbondenheid op, om 20:00 en 21:30 uur.

OverMalbruggen is een theatergezelschap dat als doel heeft elkaar te ontmoeten en mensen met verschillende (culturele) achtergronden te verbinden en naar elkaars verhalen te luisteren. In deze nieuwe voorstelling onderzoeken de spelers de verhalen uit de wijk over met wie, wat of waarmee je je verbonden voelt en wanneer je je eenzaam voelt. We krijgen een inkijkje in het leven van diverse mensen uit Arnhem-Zuid. Hoe is het voor Jenthe om een moeilijke relatie te hebben? Wat zijn de ervaringen van een postbode met eenzaamheid en verbondenheid? Het stuk is gratis te bezoeken, maar reserveer wel een plekje via deze link.