Background Background

THEATER: Baby Crazy|Alles wat theater is

Huis Oostpool

19:30, 20:45, 22:00 en 23:15 uur

De theaters zijn eindelijk weer open en Toneelgroep Oostpool geeft je tijdens de nieuwe editie van de Arnhemse Uitnacht een inkijkje in twee van hun nieuwe shows!

Kom alvast proeven van deze bijzondere voorstellingen: Alles wat theater is, een gloednieuwe voorstelling ism Sonnevanck over alle facetten van theater, en Baby Crazy, een slimme komedie over grote thema’s in een sappig plot.

Baby Crazy

Schrijversduo Jan Hulst en Kasper Tarenskeen komen dit seizoen met de gloednieuwe, hypermoderne mozaïekvertelling Baby Crazy. Vijf jonge mensen met totaal verschillende mensbeelden worden tot elkaar veroordeeld in de hoop zo iets te kunnen leren over de wereld waarin we leven. Baby Crazy is een slimme komedie over grote thema’s als zwangerschap, overpopulatie, seks, milieu, vriendschap, racisme, gender en de prestatiemaatschappij. En dat dan allemaal in een sappig plot.

Alles wat theater is

Oostpool heeft samen met Sonnevanck een gloednieuwe voorstelling voor in het klaslokaal gemaakt. Het reguliere publiek heeft nu eenmalig de kans om te komen kijken hoe twee acteurs door alle facetten van het theater razen. De acteurs hebben een eigen korte versie van het epische Romeo & Julia van Shakespeare voorbereid. Maar voor ze daar aan toekomen ontstaat er een discussie. Kunnen we altijd alles zijn wat we willen of zitten er grenzen aan de verbeelding van een publiek? Wie ben je, wie ben je echt en hoe denk je over de ander?

Beide previews duren bij elkaar 40 minuten.

Reserveren voor Uitnacht in Huis Oostpool
Het programma in Huis Oostpool speelt vier keer en duurt 45 minuten.
Tijden: 19:30–20:15u | 20:45–21:30u | 22:00–22:45u | 23:15–0:00u

Reserveer je plek op: www.toneelgroepoostpool.nl/arnhemse-uitnacht