Background Background

171project.space | Cinema, Ceramics + Cuisine

Kleine Oord | Slak

21.00-00.00 uur

Locatie: Kleine Oord 171 | www.donnaverheijden.nl

Tijdens de UITnacht kan je bij de Kleine Oord 171 terecht voor cinema, ceramics, live muziek en cuisine.
We geven een voorproefje van de projectruimte en haar fonkelnieuwe etalage! 171project.space is een initiatief van Donna Verheijden & Bram van Leeuwenstein.

Donna Verheijden is een filmmaker. Ze maakt visuals, korte films, ze vj’t en doceert Time Based Media aan de Graphic Design department op ArtEZ. Het werk van Donna is zowel nationaal als internationaal vertoond op festivals en in exposities, met premières op o.a. het International Film Festival Rotterdam.

Bram van Leeuwenstein is kunstenaar/designer. Werkt multidisciplinair maar heeft zich vooral gericht op keramiek als ambacht. Wanneer hij gerechten serveert op zijn servies, komt het echt tot leven! Zijn porseleinen lampen zijn onder andere te zien en te koop bij Collectie de Groen, hij verkoopt zijn werk op beurzen in binnen- en buitenland. Daarnaast is Bram ook werkzaam als décor ontwerper en -maker voor zowel theater, culturele instellingen als musea.

Eatle speelt live in de nieuwe ruimte 171project.Space aan de Kleine Oord 171 tijdens de Arnhemse Uitnacht.
EATLE bestaat uit: Steven Vinkenoog, Joost van Ophem, Floris van Rijswijk en Marc Schouwenberg.
Ze spelen minimal music composities voor gitaar die bestaan uit een soort spelregels, algoritmes, begrenzingen en marges, waarbinnen de uitvoerende zijn eigen keuzes maakt, zijn eigen spel speelt.
Het klinkend resultaat is abstract en ontwikkelt zich langzaam. Toevallige harmonieën, flarden van melodieën, pure materie; toon, geluid en stilte, dat is wat je hoort.

20:30 - Deuren open
21:30 - Eatle

Gratis Entree, dus kom gewoon even Hoi zeggen en luisteren!

https://arnhemseuitnacht.nl/programma/171project-space-cinema-ceramics-cuisine/
https://soundcloud.com/steven-vinkenoog/music-of-choice-ii