Background Background

THEATER A/D RIJN

Ingang aan Bartok Park

Theater a/d Rijn is een avontuurlijk, experimenteel vlakkevloertheater in het centrum van Arnhem. Als thuisbasis van productiehuis De Nieuwe Oost biedt het theater een platform voor nieuw talent én work in progress.
———
Tijdens de Arnhemse Uitnacht biedt Theater aan de Rijn een gevarieerd programma. In de Foyer kan je genieten van MINKA, met frisse Nederlandstalige elektropop met lompe synths, lieve zang en gezonde dosis naïviteit en een performance van Frino. Achter de ramen van het gebouw is de dansvoorstelling “Poppenhuis” te zien van Ibrah Silas Jackson. In de bovenzaal zijn twee bijzondere voorstellingen te zien van ArtEZ Muziektheater en in de benedenzaal staat Booi Kluiving met een repetitie van zijn stuk Let’s Play (de Nieuwe Oost).

Ruben Chi opent niet alleen de Arnhemse Uitnacht 2020 want op 25 januari om 09:00 uur kan je de nacht afsluiten bij Theater aan de Rijn met de nu al legendarische Morning Rave o.l.v. Ruben.

Tijdens de Uitnacht opwarmen bij het Festivalhart? Bij Theater a/d Rijn kan je terecht voor een warme chocomel of een heerlijke glühwein.