Background Background

Landgoed Hotel & Restaurant Groot Warnsborn

Bakenbergseweg 277

www.grootwarnsborn.nl

Landgoed Groot Warnsborn ligt op een unieke locatie aan de rand van de Veluwe. In een rustige bosrijke omgeving nabij het centrum van Arnhem kunt u profiteren van gratis parkeerplaatsen, een uitstekende service en smakelijke maaltijden. Dit luxe 4-sterrenhotel heeft individueel ingerichte kamers, in het koetshuis en het landhuis. De kamers in het landhuis zijn ingericht met een mix van klassieke en moderne elementen. In het koetshuis vindt u kamers met veel lichte en ruimte. Elke kamer biedt gratis WiFi en een eigen badkamer met een bad. ’s Ochtends kunt u in van een heerlijk ontbijtbuffet genieten.

ARNHEMSE HOTELNACHT:
Wij bieden het volgende aan: €110.- per kamer per nacht op basis van 2 persoonsgebruik. Dit is inclusief het Groot Warnsborn ontbijtbuffet. Exc verblijfsbijdrage a €3.50 pp

Reserveren is op basis van beschikbaarheid en kan per mail via info@grootwarnsborn.nl o.v.v. Arnhemse Hotelnacht of telefoon 026 443 10 10. Het is niet mogelijk om dit te boeken met behulp van tussenpersonen als booking.com etc.