Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Workshops

Op onverwachte plekken in horecazaken en bij winkeliers zijn creatieve workshops georganiseerd.

BOKA

Oude Kraan 20
18.00 – 21.00 uur

Graffiti in de Uitnacht

Tijdens de Arnhemse Uitnacht kan deze nieuwste creatieve hotspot van Arnhem niet ontbreken. Raak geïnspireerd door de Street art en maak zelf een graffiti tijdens de gratis workshop in de New York Underground! Bij Boka kun je ook eten en dansen tussen de kunst. Eerst loungemuziek tijdens het eten, daarna gaan de stoelen aan de kant en neemt de DJ het over! Reserveer midden in de galerie een tafeltje voor het Uitmenu.

Christine le Duc

Rijnstraat 55
18.00 – 21.00 uur

Masterclass handjob, kunst in verwennen

Een workshop waarin je ontdekt hoe je jouw man kunt verwennen met het échte handwerk. Er zijn verschillende technieken die duidelijk gedemonstreerd worden, zoals bijvoorbeeld de dennenboom, de citruspers en het melkmeisje. In deze masterclass leer je jouw partner beter verwennen.

Reset Mode

Rijnstraat 55
18.00 – 21.00 uur

Dress for Success!

Hoe zie jij er het beste uit voor je sollicitatiegesprek? Reset Fashion verzorgt samen met de Lingerieboetiek een workshop over het passen van de juiste BH en hoe deze perfect onder jouw speciale jurkje of broekpak past. De juiste outfit voor de juiste gelegenheid!

Plant & Meer

Kortestraat 5
18.00 – 21.00 uur

Shinrin-yoku/ Plant Bathing

De nieuwe trend uit Japan. Tijdens de Uintacht kun je baden en bijkomen in het beste dat de natuur te bieden heeft. Ze noemen het ‘Shinrin-yoku’ wat letterlijk betekent ‘baden in het bos. Speciaal voor deze avond richt Plants & More een bathing kamer in waar je tot rust komt.

Linnewiel

Kortestraat 7
18.00 – 21.00 uur

Leren scheren met DE Safetyrazor

Bij Parfumerie LINNEWIEL vertellen ze je alles over natscheren met een Mach3, ook wel DE Safetyrazor genoemd. Dus hoe te scheren met een DE Safetyrazor?! Kom tijdens AU19 naar LINNEWIEL en krijg je alle tips en tricks voor een gladde huid.

Momento

Oude Oeverstraat 98
18.00 – 21.00 uur

Wijnproeverij


Tijdens de Arnhemse Uitnacht kan je lekker genieten van een selectie wijnen uit de wijnkelders van Robbers & van den Hoogen. Tussen 18:00 en 21:00 komt vinoloog Henk van de Scheur aan tafel met 6 verschillende wijnen om tekst en uitleg te geven over de smaken en beleving van deze wijnen. Uiteraard kan je tijdens het diner een van deze wijnen aanschaffen om van de bijzondere wijn-spijs combinaties te genieten. Of om gewoon lekker mee naar huis te nemen!

Quetzal Chocoladebar

Weverstraat 12
18.00 – 21.00 uur

Chocolade Proeven

Leer van de echte chocolademelkkenner het verschil te proeven tussen witte, bruine en donkere chocolade.

Iveau Burgers & Wijnbar

Kleine Oord 78
18.00 – 21.00 uur

Het geheim achter misschien wel de beste burger van Nederland!

Schuif aan bij Iveau en krijg een kijkje in de keuken, hoor van de chefkok wat het geheim is achter misschien wel de beste burger van Nederland. De burger kost tijdens de Uitnacht €16,50 en aanschuiven kan vanaf 18:00 u.

Analoog Studio Arnhem

Muntsteeg 11
18.00 – 21.00 uur

Fotografie Picture perfect!

Analoog studio Arnhem blaast analoge fotografie weer een nieuw leven in! Kom langs in de Muntsteeg om deze vorm van fotografie te (her)ontdekken en laat meteen een direct-klaar portret van jezelf maken.

Arnhems Meisje

Broerenstraat 41
18.00 – 21.00 uur

Bierproeverij

Vier bieren (volledige glazen) + heerlijke borrelhappen voor € 19,50 per persoon (normale prijs € 22,50 per persoon). Bij ieder bier volgt een uitleg over smaak en brouwerij - bieren zijn oplopend in sterkte. Alleen 18+, we hebben helaas geen BOB variant, dus kom op de fiets of met het OV!