Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Uiteten tijdens de Arnhemse Uitnacht?

Kies voor een Uitmenu en/ of Uitnachtaanbieding bij:

Boka

Oude Kraan 20

Kom naar BOKA om te eten tussen de kunst. Aan het begin van de avond klinkt er lekkere loungemuziek en daarna gaan de stoelen aan de kant en neemt de DJ het over! Kunst, eten, drinken en de voetjes van de vloer! Wat wil je nog meer?! Het driegangenmenu voor €27,50 wordt gereserveerd tussen 18.00 en 21.00 uur. Meld je aan via pickuparnhem@gmail.com onder vermelding van Uitnacht. Of reserveer telefonisch een tafeltje midden in de galerie op telefoonnummer 06-38512701.

Momento

Oude Oeverstraat 98

Een Momentje voor jezelf? Laat je verrassen door de special bij Momento! Kom genieten van een selectie wijnen uit de wijnkelders van Robbers & van den Hoogen. Tussen 18:00 en 21:00 komt vinoloog Henk van de Scheur aan tafel met zes verschillende wijnen. Hij geeft tekst en uitleg over de smaken, beleving en verrassende wijn-spijscombinaties. Schaf een wijntje aan voor tijdens het diner of neem een lekkere fles mee voor thuis!

Quetzal Chocoladebar

Weverstraat 12

Toe aan iets zoets? Ontdek dan de menukaart van Quetzal Chocoladebar. Voor €5,00 p.p. bestel je een proeverij van drie chocolademelken met een stukje brownie en chocoladeboterkoek. De proeverij bestaat uit drie kleine glazen chocolademelk in de smaken: witte chocolade-aardbei, melkchocolade-caramel-zeezout en pure chocolade met rum. Er is ook een alcoholvrije variant met praliné!!

Café DE.GROEN

Weverstraat 40

Kom voor een bijzondere maaltijd of een uitgebreide borrel met een goed glas wijn naar Café DE.GROEN. Hier worden de beste gerechten, van charcuterie tot patisserie, mooie wijnen en bijzondere biertjes geserveerd van 17.00 tot 23.00 u. Reserveer een tafel 026-3033455 (kies 2) of mail cafe@collectiedegroen.nl

Iveau Burgers & Wijnbar

Kleine Oord 78

Geniet voor €16,50 (normaal €22,50) van misschien wel de lekkerste hamburger van Nederland. Inclusief een glas bijpassend wijn en frites!

Barista Café

Broerenstraat 29B

Even opwarmen en bijkomen? Speciaal tijdens de Arnhemse Uitnacht tot 19.00 u geopend. Er wordt heerlijke koffie en chocolademelk geserveerd, met een proeverijtje van lekkernijen.

Focus | Eten + Drinken

Audrey Hepburnplein 1

Het gezellige café-restaurant Focus | Eten + Drinken is tijdens de Uitnacht natuurlijk geopend en serveert naast een uitgebreid assortiment aan drankjes en hapjes een heuse Uitnachtcocktail! Wil je vooraf komen dineren? Reserveer dan even een plekje via tel: 088 1900 600.

De Pizzabakkers

Broerenstraat 35

Gek op pizza? Tijdens de Arnhemse Uitnacht serveren De Pizzabakkers een wel heel speciale pizza!

Grand Café Arnhems Meisje

Broerenstraat 41

Bij het Grand Café Arnhems Meisje kan je terecht om lekker te eten en te drinken op een centrale plek in de stad. Ook kun je hier terecht voor een workshop bierproeven: 4 bieren (volledige glazen) plus heerlijke borrelhappen voor € 19,50 per persoon (normale prijs € 22,50 per persoon).
Er is helaas geen BOB variant dus alleen 18+ en kom op de fiets of met het OV!

Dudok

Koningstraat 40

Bij Dudok wordt de meest hartverwarmende maaltijd van de hele Arnhemse Uitnacht geserveerd ‘Spaghetti met Olifantentranen’. Neem plaats aan de lange tafels en geniet van deze welkbekende, hartverwarmende maaltijd voor maar €13. Deze maaltijd wordt geserveerd door Touchstones en Dudok om het succes van Cirque de la Liberté te vieren.

Kom samen genieten bij restaurant Dudok.

Reserveren gewenst: arnhem@dudok.nl of 026-3511872

Maaltijd €13,- vanaf 17.00 uur

Jaimie Oliver's Pizzeria

Koningstraat 32

Jaimie Oliver’s serveert tijdens de Arnhemse Uitnacht een Italiaans menu. De perfecte bodem voor een hele avond feest in de stad.

Da Giulio

Markt 37

Waan je in Italiaanse sferen en proef bij Da Giulio de beste antipasti van Arnhem.

De Staat

Markt 38

Een Staatsmenu speciaal voor de Arnhemse Uitnacht.

Perron5

Stationsplein 1

Laat je bij Perron5 verrassen door de daghap voor €17,50 met een drankje naar keuze!