Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Underdog Dance Productions, BOT, Lavalu & Schrijverscafé OSCAR

Underdog Dance Productions: dansshow volwassenen

Locatie: Hal
Tijd: 22:00 tot 22:30 uur
Dit optreden is geprogrammeerd door Huis van Puck

Underdog Dance Productions is een dansschool in Arnhem die je uitdaagt om jouw doel(en) op het gebied van diverse Urban en HipHop dansvormen te bereiken.

Muziektheatergroep BOT

Locatie: Podium op 3
Tijd: 22:00 tot 22:30 uur 

Recht-voor-zijn-raap en met een venijnig scherp randje maakt muziektheatergroep BOT niet alleen groots fysiek spektakel maar ook kleine liedjes op zelfgemaakt instrumentarium. BOT schuurt, raakt en (ont)roert en put tegen de klippen op hoop uit de drek die ‘t leven soms is. Komend jaar is BOT ook te vinden op poppodia. Een sneak preview hiervan op de Arnhemse Uitnacht!

Vleugelconcert Lavalu

Locatie: Auditorium
Tijd: 22:00 tot 22:30 uur 

Op de Uitnacht in Rozet geeft pianist en performer LAVALU een mini-versie van het 1-daagse festival Piano Day weg. Het publiek zit dicht rondom de vleugel en kan het zweet op de handen van de pianist zíen. Pop, jazz, klassieke muziek: alles komt langs, zolang het verhaal maar verteld wordt met de piano.

Beeld: Marcel Krijgsman

Schrijverscafé OSCAR presenteert Morpheus Vertelt

Locatie: Biebvloer
Tijd: 22:00 tot 22:30 uur 

In de verhalencaroussel ‘MORPHEUS VERTELT’ delen acht schrijvers van Schrijverscafé OSCAR hun verhalen vóór het slapen gaan met de bezoekers van Rozet. Vier ervaren musici ondersteunen de schrijver. Een van de schrijvers leest uit haar eigen sprookje De Lettersylf. Bezoekers worden interactief betrokken tijdens het ontstaan van een slaapliedtekst. Tijdens een Spoken Word nodigt de schrijver/performer bezoekers uit tot deelname. Eén van de auteurs  vertelt zijn erotisch getinte verhaal voor het slapengaan. Een magisch realistische droom wordt geleefd. Of is het een nachtmerrie?