Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Stille Nacht met silent disco en live-acts van o.a. Tonio Geugelin en Writist

Live optredens, performances & silent disco

Locatie: Luxor Live
Tijd: 23:00 tot 04:00 uur

In Luxor Live kan je de Arnhemse Uitnacht in stijl afsluiten en doorgaan tot in de kleine uurtjes. Iedereen kan tegelijkertijd genieten van verschillende muzieksoorten die doorgaans op afzonderlijke avonden in het poppodium zijn terug te vinden. Zo zijn er diverse live-optredens en performances en kan je zelf de lekkerste muziek uitkiezen om op te dansen tijdens de silent disco. Een koptelefoon kan maar hoeft niet. Zo kan je rustig naar een singer-songwriter kijken terwijl naast je iemand staat te dansen. Het wordt één gezellig feest waarbij iedereen van alles kan ontdekken!

Stille Nacht – Silent Disco
Met Stille Nacht toveren we Luxor Live om tot een Silent Disco paradijs! Tune in op één van de drie kanalen en dans mee op de lekkerste R&B/hiphop, disco/funk en guilty pleasures!

Dansen op drie kanalen met de fijnste tunes. Jij bepaalt zelf wat je wil horen!

Kanaal 1: disco, funk
Kanaal 2: R&B, hiphop, dancehall
Kanaal 3: guilty pleasures

Live Acts
Verspreid in het pand kun je (zonder koptelefoon) genieten van spannende elektronische live-acts, waaronder ‘violin-wizard’ Tonio Geugelin en singer/songwriter en multi-instrumentalist Writist.

Tonio Geugelin
In je eentje een elektronische live-band vertolken, dat is ‘genau’ wat de uit Duitsland afkomstige violin wizard Tonio Geugelin doet! Gewapend met een viool en loopstation, neemt Tonio je al zingend en beatboxend mee op een elektronische trip die nog lang nagalmt. Zijn sets zijn nooit hetzelfde en drijven veelal op improvisatie, wat telkens weer een spannende performance oplevert.

Writist
Een liveset van Writist is een rit op een dwaalspoor. Gefascineerd door volledige controle speelt hij alle instrumenten en beats live door een innovatief loop-systeem. Met ritmische gitaren, melodieuze zanglijnen en pure electronica doen zijn songs denken aan een kleurrijke samensmelting van Fink, Jack Garratt en SOHN.