Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Klarendal Jazz, Muziektheater BOT, Instaprondleiding KIJKwijzers

Klarendal Jazz Orkest met Dansen bij Versteegh

Locatie: Hal
Tijd: 20:30 tot 21:00 uur

Klarendal Jazz Orkest
Ooit ontstond het Klarendal Jazz Orkest (KJO) in een bekende Arnhemse volkswijk. In KJO spelen muzikanten van 25 tot 65 jaar oud. Dit bonte gezelschap vond een gezamenlijk doel: de big bandtraditie levend houden en voor de actuele, avontuurlijke uitingen van deze jazzcultuur een nieuw, (Arnhems) publiek interesseren. Het repertoire is zeer breed en gevarieerd. Moderne, bebop-georiënteerde jazz wordt afgewisseld met aangrijpende ballads. Gastsolisten tijdens de Arnhemse Uitnacht zijn Robert Prinsen (tenorsaxofoon) en Caia Mangelsdorff (zang).

Dansen bij Versteegh
Dansen bij Versteegh heeft veel dansvormen onder haar dak: van breakdance tot ballroom! Voor de Arnhemse Uitnacht is er een samenwerking met het Jazz Orkest gezocht en wordt er gezellig Lindy hop gedanst.

Muziektheatergroep BOT

Locatie: Podium op 3
Tijd: 20:30 tot 21:00 uur 

Recht-voor-zijn-raap en met een venijnig scherp randje maakt muziektheatergroep BOT niet alleen groots fysiek spektakel maar ook kleine liedjes op zelfgemaakt instrumentarium. BOT schuurt, raakt en (ont)roert en put tegen de klippen op hoop uit de drek die ‘t leven soms is. Komend jaar is BOT ook te vinden op poppodia. Een sneak preview hiervan op de Arnhemse Uitnacht!

Instaprondleiding KIJKwijzers

Locatie: Erfgoedcentrum Rozet
Tijd: 20:30-21:00 uur & 21:00-21:30 uur

Luister naar de bijzondere verhalen van de KIJKwijzers over de objecten in het Erfgoedcentrum. Tijdens een instap-rondleiding van een half uur delen actieve senioren kennis en ervaring met jou over de collectie van het Erfgoedcentrum en de geschiedenis van Gelderland.