Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Introdans, Underdog Dance Productions, Kindervoorstelling Sahand Sahebdivani & Klarendal Jazz

Introdans: De Stervende Zwaan

Locatie: Hal
Tijd: 19:00 tot 19:10 uur

Introdans laat het publiek van dichtbij genieten van een ijzersterke hedendaagse, mannelijke interpretatie aan De Stervende Zwaan. In de solo La Morte del Cigno is de ‘stervende zwaan’ een eigenwijs, trots beest dat zich met een enorme dierlijke kracht, passie en souplesse een weg richting zijn vrijheid probeert te banen.

Underdog Dance Productions: dance battle

Locatie: Hal
Tijd: 19:10 tot 19:30 uur
Dit optreden is geprogrammeerd door Huis van Puck

Underdog Dance Productions is een dansschool in Arnhem die je uitdaagt om jouw doel(en) op het gebied van diverse Urban en HipHop dansvormen te bereiken.

Kindervoorstelling Sahand Sahebdivani

Locatie: Bibliotheek
Tijd: 19:00 tot 19:50 uur 

‘Nachtreis’ is het eigen vluchtverhaal van Sahand. Hij was nog maar drie jaar oud toen hij, tijdens de Iran-Irak oorlog, door de bergen moest vluchten. Voor het eerst heeft hij deze avonturen bewerkt voor een jonger publiek. De eigen verhalen worden vermengd met de volksverhalen die zijn vader aan hem vertelde; het enige dat hij uit Iran mee heeft kunnen nemen. Sahand wordt begeleid door de Griekse muzikant Anastasis Sarakatsanos. Sahand is een Nederlandse verteller van Iraanse komaf en was Verteller van het jaar 2014.

Klarendal Jazz Orkest met Lindy Hop van Dansen bij Versteegh

Locatie: Podium op 3
Tijd: 19:00 tot 19:30 uur 

Klarendal Jazz Orkest
Ooit ontstond het Klarendal Jazz Orkest (KJO) in een bekende Arnhemse volkswijk. In KJO spelen muzikanten van 25 tot 65 jaar oud. Dit bonte gezelschap vond een gezamenlijk doel: de big bandtraditie levend houden en voor de actuele, avontuurlijke uitingen van deze jazzcultuur een nieuw, (Arnhems) publiek interesseren. Het repertoire is zeer breed en gevarieerd. Moderne, bebop-georiënteerde jazz wordt afgewisseld met aangrijpende ballads. Gastsolisten tijdens de Arnhemse Uitnacht zijn Robert Prinsen (tenorsaxofoon) en Caia Mangelsdorff (zang).

Dansen bij Versteegh
Dansen bij Versteegh heeft veel dansvormen onder haar dak: van breakdance tot ballroom! Voor de Uitnacht is er een combinatie met het Klarendal Jazz Orkest gezocht en wordt er gezellig Lindy hop gedanst.