Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

ArtEZ Dans, Cirque de la Liberté, Filosoferen over Kunst & Het Gelders Orkest

ArtEZ Dans

Locatie: Hal
Tijd: 21:30 tot 22:00 uur

Tijdens de eerste Arnhemse Uitnacht presenteert de opleiding Bachelor Docent Dans zich met een selectie uit het Mini Dans Festival, bestaande uit tal van choreografieën gemaakt voor basis- en voortgezet onderwijs. De opleiding Bachelor of Dance presenteert Eigen Werk (solo’s en duetten) van tweede- en derdejaars studenten.

Muziek van Cirque de la Liberté

Locatie: Podium op 3
Tijd: 21:30 tot 22:00 uur 

Cirque de la Liberté licht tijdens De Arnhemse UITnacht een tipje van de sluier op van haar nieuwste circustheatershow BLOES! Miguel Boelens, Johan Plomp en Makki van Engelen spelen de sterren van de hemel tijdens de videoboodschap van clowncharacters Goos en Helena! Dudok serveert een voorproefje van de ‘Olifantentranen’ als opmaat naar de fameuse ‘Spaghetti met Olifantentranen’.

Filosoferen over Kunst

Locatie: Plein op 3 / toART
Tijd: 21:30 tot 22:00 uur 

UITnacht? De nacht IN! En hoe kun je dat beter doen dan met een droom van een kunstwerk en een gedicht, als liedje voor het slapengaan. En een slaapmutsje, natuurlijk. Kunstuitleen toART en D3rde Verdieping zorgen dat u goed deze UITnacht ingaat. Om 21:30 uur bekijken we bij toART een kunstwerk, rond 23:30 uur lezen we en bespreken we een gedicht.

Het Gelders Orkest

Locatie: Lift Biebvloer
Tijd: 21:45 tot 22:00 uur 

Maike Reisener, solocelliste van Het Gelders Orkest en haar collega Aristotelis Potamianos, aanvoerder contrabas, zijn altijd in voor een uitdaging. Ze hoefden dan ook niet lang na te denken, toen ze werden gevraagd vanuit Het Gelders Orkest invulling te geven aan de UITnacht. Wat er precies gaat gebeuren houden we nog even een verrassing. Maar dat Maike en Aristotelis je met hun warme klanken gaan verrassen op bijzondere plekken in Rozet staat vast.