Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

ArtEZ Dans, Two ladies & a gentleman, Het Gelders Orkest en Victor Luis van Es

ArtEZ Dans

Locatie: Hal
Tijd: 22:30 tot 23:00 uur

Tijdens de eerste Arnhemse Uitnacht presenteert de opleiding Bachelor Docent Dans zich met een selectie uit het Mini Dans Festival, bestaande uit tal van choreografieën gemaakt voor basis- en voortgezet onderwijs. De opleiding Bachelor of Dance presenteert Eigen Werk (solo’s en duetten) van tweede- en derdejaars studenten.

Two ladies & a gentleman

Locatie: Podium op 3
Tijd: 22:30 tot 23:00 uur 

Een akoestisch trio uit Arnhem bestaande uit Tessa Tiesma, Anke Lensen en Tom Schraven. Met loepzuivere meerstemmigheid laten ze hun eigen visie los op bekende en minder bekende liedjes, geïnspireerd door pop, country en folk invloeden. Gewapend met een gitaar gaan ze liedjes van persoonlijke helden en favoriete artiesten te lijf om hun eigen versie van geliefde liedjes te maken.

Het Gelders Orkest

Locatie: Biebvloer
Tijd: 22:30 tot 22:45 uur 

Maike Reisener, solocelliste van Het Gelders Orkest en haar collega Aristotelis Potamianos, aanvoerder contrabas, zijn altijd in voor een uitdaging. Ze hoefden dan ook niet lang na te denken, toen ze werden gevraagd vanuit Het Gelders Orkest invulling te geven aan de UITnacht. Wat er precies gaat gebeuren houden we nog even een verrassing. Maar dat Maike en Aristotelis je met hun warme klanken gaan verrassen op bijzondere plekken in Rozet staat vast.

Cabaretier Victor Luis van Es

Locatie: Auditorium
Tijd: 22:30 tot 23:00 uur 

Victor Luis van Es is vast lid bij het Comedy Café Amsterdam. In 2015 won hij de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, datzelfde najaar werd hij door Javier Guzman gevraagd als voorprogramma voor de Sinterklaasconference. In 2016 stond Victor in de finale van het Cameretten festival met zijn programma ‘Zichtbaar’. De Volkskrant zei hierover: “In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond”.

Dit optreden is geprogrammeerd door Het Posttheater.